Co je krystalová zdravá voda?

💎 Krystalová voda – silné trio 💎

Ametyst, růženín a křišťál v balíčku o obsahu 140 gramů.

Nově je možné zakoupit u nás v obchůdku.

Tato kombinace krystalů po řádném (prvním) vyčištění a nabití na denním slunci nebo v noci při svitu měsíce je připravena pro nabíjení vody. Buď vložením přímo do vody nebo umístěním krystalů vedle nádoby s vodou. Takto nabitá voda má blahodárné účinky.

Jak se starat o set krystalů se dozvíte z přiloženého návodu.

💎 Ametyst – mimořádně mocný kámen s obrovskou ochranou silou. Zahání negativní emoce, stres, nespavost a noční můry. Tiší strachy, vztek, obavy a zlobu. Ametyst svého nositele ochraňuje a dodává mu optimismus do života. Posiluje věrnost a lásku

💎 Růženín – je považován za minerál lásky, krásy a harmonie nejen ve vztazích. Pomáhá k sebelásce, důvěře odpuštění sobě i ostatním a přináší do života lásku, vnitřní klid a pohodu. Je nosným kamenem srdeční čakry, jejíž energie je nezbytná k sebe-naplnení a vnitřnímu míru.

💎 Křišťál – symbolizuje světlo na zemi, jeho očistou a léčivou energií. Je nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a odblokovává energie. Přináší hluboké pročištění duše. Působí jako filtr, odebírá nám negativní energii. Velice příznivý pro zažívací trakt.